Nova era u umrežavanju zasnovanom na nameri je stigla. Porodica Catalyst switch-eva sada se proširuje na bežičnu tehnologiju, a mi uvodimo nove switch-eve za srednje tržište i poslovne filijale. Cisco Catalyst 9000 bežična i switching familija dizajnirana je za novu eru umrežavanja, sa ASIC i softverskim inovacijama za isporuku mreže zasnovane na nameri. Sa dvostrukim kapacitetom da podrži više korisnika i uređaja, a sve to po nižoj ceni od prethodnih generacija.

Svet se brzo menja. Vaša mreža treba da bude u toku - potražnja brzog unapređenja bezbednosnih pretnji, razvoja IoT, CLOUD-a i integracije mobilnosti. Cisco® mreže su prenele podatke za 80% interneta saobraćaja za poslednje tri decenije, i ne samo da prenosimo podatke, mi ih takođe i proučavamo. Radimo stalno na što boljem razumevanju i to znanje primenjujemo kada dizajniramo našu sledeću switching generaciju.

Svake godine se sve više uređaja povezuje sa bežičnim mrežama stime se i više podataka prenosi, a to znači da se traži da mreža bude brza i sigurna. Takva mreža koja stalno uči, stalno se prilagođava i konstantno je bezbedna je podržana uz pomoć Cisco Catalyst® 9000 switching familije.

Umrežavanje zasnovano na nameri

Mreže su u srcu nezaustavljive evolucija za digitalnu ekonomiju. Digitalizacija menja način poslovanja, što omogućava da su partneri, zaposleni, a i potrošači u bezuslovnoj interakciji. Proizvodi i usluge se mogu prilagoditi, naručiti i dostaviti klikom dugmeta pomću veb aplikacija. Poslovni podaci mogu se prikupljati, analizirati i razmenjivati u realnom vremenu. Geografske granice između preduzeća i potrošača se smanjuju, dok je mreža centar komunikacije za i između aplikacija koje vode digitalnu ekonomiju. Kao temeljni blokovi za arhitekturu Cisco-ve digitalne mreže, porodica Catalyst 9000 switch-eva je u svojoj srži napravljena da obezbedi sigurnost, mobilnost, CLOUD i IoT-a.

ikona transporta

Integrirana sigurnost

Nabavite mrežu koja uči i prilagođava se novim pretnjama, štiteći se uz pomoć segmentacije i enkripcije informacija.

ikona skladistenja

Pojednostavljene operacije

Osigurajte automatizovano bežično i žično snabdevanje i konfiguraciju za lakše upravljanje IoT i mobilnim uređajima.

ikona carine

CLOUD spreman

Nabavite mrežu koja uči i prilagođava se novim pretnjama, štiteći se segmentacijom i enkripcijom.

Glavni razlozi za nadogradnju za Catalyst 9000SD-WAN

Detaljnije o Catalyst 9000 porodici switch-eva


Catalyst je bežični i žičani. Cisco Catalyst 9000 prekidači i bežični kontroleri dizajnirani su za potpuno novo doba umrežavanja. Sada vaša mreža može učiti, prilagoditi se i razvijati. Porodica Catalyst obuhvata kritični deo integrisane bezbednosne arhitekture - onu koja radi pre, za vreme i posle pojave pretnji, da smanji površinu napada, otkrije viruse i pretnje i brzo odkloni te pretnje. Intuitivna mreža prepoznaje nameru, ublažava pretnje kroz segmentaciju i enkripciju i uči kroz vreme. Otključajte mogućnosti, poboljšajte sigurnost, poboljšajte poslovnu agilnost i povećajte operativnu efikasnost. Nabavite neuporedivu skalu sa porodicom Catalyst 9000. Catalyst switch-evi nude fleksibilnost, sa brzinama od 1 Gigabit Ethernet do Multigigabit 1, 2.5, 5, 10 Gbps, 25 GE, 40 GE i 100 GE.

Proizvodi iz serije Catalyst 9000


ikona carine

Catalyst 9200

Switch-evi serije Cisco Catalyst 9200 proširuju moć umrežavanja zasnovanog na namerama. U poređenju sa karakteristikama switch-eva serije Catalyst 9300, switch-evi serije Catalyst 9200 su optimizovani za jednostavne primene u poslovnim filijalama. Catalyst 9200 switch-evi nude jednostavnost bez kompromisa - sa njima mreža ​​je sigurna, uvek uključena i pruža novi nivo IT jednostavnosti.


Detaljnije sa 3D prikazom

ikona carine

Catalyst 9300

Serija Cisco Catalyst 9300 je Cisco-ova platforma napravljena za bezbednost, mobilnost, IoT i CLOUD. Catalyst 9300 predstavlja novu i najimplementiranu platformu switch-eva u industriji. Switch-evi iz serije Cisco Catalyst 9300 su prva optimizovana platforma za 802.11ax i 802.11ac Wave 2, sa podrškom za 1G / 2.5G / 5G / 10G Multigigabit downlinks, Cisco UPOE i PoE+.


Detaljnije sa 3D prikazom

ikona carine

Catalyst 9400

Switch-evi iz serije Cisco Catalyst 9400 predstavljaju glavnu platformu za razvitak preduzeća i napravljeni su za bezbednost, mobilnost, IoT i CLOUD. Ovi switch-evi čine glavni razvojni blok za Cisco DNA i SD-Access - koji čine glavnu Cisco-vu platformu zasnovana na nameni preduzeća.


Detaljnije sa 3D prikazom

ikona carine

Catalyst 9500

Switch-evi serije Cisco Catalyst 9500 su Cisco-va vodeća platforma za razvoj preduzeća i napravljeni su radi bezbednosti, mobilnost, IoT i CLOUD. Oni su vodeći u industriji i namenski su napravljeni za 25, 40 i 100 Gbps mrežni protok a namenjeni su za velike sisteme, isporučujući (MAC, route i ACL) i bafer za poslovne aplikacije.


Detaljnije sa 3D prikazom

Pogledajte šta klijenti imaju da kažu

Kontakt

Maja Bijelić

Sales Manager

+381 63 109 88 19

maja.bijelic@prointer.rs

Milan Milinković

Technical Support

+381 63 105 84 56

milan.milinkovic@prointer.rs