KETERING ZA ZAPOSLENE

Brz tempo života i mnogobrojne obaveze sve više utiču na organizaciju dnevnih, a najvećim delom nutritivnih navika, posebno kod zaposlenih.

Kao odgovor na sve zahtevniji način života u gradu i izazovno poslovno okruženje, kompanija Prointer je za svoje zaposlene obezbedila mogućnost ishrane na bazi svakodnevnog keteringa iz restorana EkoPark Beograd. Kako bi brzu hranu zamenili zdravom i organskom, kompanija Prointer je na sebe preuzela učešće od 60% u ukupnoj ceni što trošak obroka čini vrlo simboličnim za zaposlene.

Partnerstvo sa restoranom EkoPark Beograd koji poseduje svoje organsko-poljoprivredno gazdinstvo ima višestruki benefit za zaposlene koji rade u našoj kompaniji:

• podizanje svesti o zdravoj ishrani u cilju očuvanja zdravlja
• povećanje energije neophodne za kvalitetno ispunjavanje dnevnih i poslovnih obaveza
• povećanje produktivnosti i efikasnije savladavanje poslovnih zadataka
• Ušteda vremena i doprinos ličnom budžetu zaposlenih.

Deli: