PROFIL KOMPANIJE

PROINTER je više od konsultantske kuće

Prointer iz Beograda je vodeća kompanija u Srbiji i regionu za pružanje usluga i implentaciju rešenja na polju Informacionih tehnologija. Od samog osnivanja kompanija je rasla i razvijala se shodno zahtevima tržišta i željom da doprinese sveukupnom uspehu i razvoju informacionog društva na teritoriji Srbije. Prointer kontinuirano prati dostignuća u oblasti dizajna, razvoja i primene visoko pouzdanih, sigurnih i fleksibilnih IT poslovnih rešenja i sistema zasnovanih na tehnologiji koja omogućava rešavanje problema u najzahtevnijim i najkritičnijim poslovnim oblastima.

Naša osnovna delatnost je pružanje usluga i podrške u cilju zadovoljenja poslovnih potreba naših klijenata, kao što su razvoj, implementacija i integracija IT sistema, odnosno rešavanje drugih specifičnih IT zahteva kao što je optimizacija poslovne štampe. Pored toga pružamo i usluge kao što su: finansijsko savetovanje i računovodstvo, primena sigurnosnih rešenja i optimizacija procesa i resursa usmerenih na smanjenje troškova i povećanje efikasnosti poslovanja u različitim poslovnim segmentima.

Partnerski odnosi sa tehnološkim liderima na svetskom IT tržištu omogućavaju nam da u potpunosti izađemo u susret svim našim klijentima. Posvećenost potrebama klijenta predstavlja osnovni moto naše poslovne politike, a ujedno i osnov dobrih poslovnih odnosa i međusobne uspešne saradnje. Naši saradnici, poslovni partneri, klijenti i korisnici su kako najveće domaće industrijske i komercijalne kompanije tako i državna administracija i javna uprava.