„TROJKA IZ BLOKA” SPORTSKO-HUMANITARNI DOGAĐAJ U BRZOM ŠUTIRANJU TROJKI

Sportsko-humanitarni događaj „Trojka iz bloka” koji za cilj ima prikupljanje sredstava za potrebe socijalno ugroženih porodica sa više dece, po drugi put je pod pokroviteljstvom Humanitarne organizacije „Srbi za Srbe” održan 12.06.2022. god. u sportskom centru „Olimp-Zvezdara”.

Takmičenje je održano uz prisustvo mnogobrojnih gledalaca, oko 100 takmičara u brzom šutiranju trojki i poznatih sportista, među kojima i višestruki svetski šampion u boksu. Naši zaposleni su se sa velikim zadovoljstvom odazvali pozivu za učešće i pomoć u organizaciji ovog sportsko humanitarnog događaja.

Projekat koji je započet na Novom Beogradu, u Bloku 23, 2012. godine i humanitarni događaj za tu priliku nazvan „Trojka iz bloka”, bio je početak jedne od najlepših priča o humanosti i sportu Humanitarne organizacije „Srbi za Srbe” koja je u ovih 10 godina okupila stotine hiljada učesnika na 3 kontinenta u više od 100 gradova.

Trojka iz bloka je do sada prikupila više od 1.4 miliona evra, a ovogodišnja prikupljena sredstva biće namenjena Vidovdanskoj akciji na Kosovu i Metohiji za 20 porodica sa više dece.

Deli:
Prethodna vest

Vest 1

Sledeća vest

Vest 3