CISCO PROINTER Collaboration

PROINTER ITSS je više od konsultantske kuće

Prointer IT Solutions & Services d.o.o. iz Beograda je danas vodeća kompanija na polju Informacionih tehnologija. Kompanija je osnovana 2005. godine sa ciljem pružanja knjigovodstvenih usluga, rasla je shodno zahtevima tržišta i željom da doprinese proizvodnji, inženjeringu i razvoju na polju informacionog društva na teritoriji Srbije i Bosne i Hercegovine. Osnovnu delatnost upotpunjuje prodajom, distribucijom i servisom računara i štampača, pružanjem usluga digitalizacie dokumenata.

Prointer ITSS se može pohvaliti zadovoljnim korisnicima nakon brojnih uspešnih projekata u implementacijama kompletnih IT rešenja, sistema integracija, optimizacijama poslovne štampe i IT konsultantskim uslugama.

Partnerski odnosi sa liderima na svetskom IT tržištu omogućavaju nam da u potpunosti izađemo u susret svim našim klijentima. Posvećenost potrebama klijenta a u dobroj veri da se rešenja usaglase sa strukturom i načinom njihovog poslovanja naši komitenti su kako najveće domaće industrijske i komercijalne kompanije tako i državna administracija i javna uprava.

PROINTER ITSS misijom kreira

Maksimalno korišćenje resursa u poslovanju je cilj svake uspešne kompanije zato smo tu da pružimo našim klijentima servise iz oblasti najviših informacionih tehnologija.

Rapidan razvoj tehnologije pokretač je krupnih promena u načinu funkcionisanja društva kao i načinu poslovanja zato naše klijente možemo provesti bezbednije kroz sve promene saglasno njihovim potrebama omogućavajući da u potpunosti iskoriste sve prednosti koje savremeni informacioni sistemi donose sa sobom.

Pružamo servise koji omogućavaju rešavanje najaktuelnijih poslovnih problema današnjice u najzahtevnijim i ključnim oblastima poslovanja kao što su: praćenje poslovnih odnosa sa klijentima i aplikacije finansijskog menadžmenta.

Prointer IT Solutions & Services dizajnira, razvija i primenjuje visoko pouzdane i fleksibilne poslovne sisteme uz stručne programerske i konsultantske timove iz infrastrukturnih, aplikativnih i poslovnih oblasti.

Vizija

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja će postavljajući nove standarde u poslovanju, pružanju usluga, razvoju IT tehnoilogija i očuvanja životne sredine predviđati i kreirati ciljeve korak ispred vremena koje dolazi.

Verujemo u dobru budućnost na bazi dobrog planiranja aktivnosti i strateških usmerenja, povećanja zadovoljstva korisnika, smanjenja rizika i poboljšanja efektivnosti. Zajedno sa klijentima i partnerima možemo da rastemo ka apsolutnom lideru u isporučivanju ICT usluga na domaćem i ali inostranom tržištu.

Predstavništva

Dunavska bb, Viline Vode,
Beograd, Srbija

T: +381 11 20 84 030
T: +381 11 27 59 457
E: office@prointer.rs


Miloša Obilića 69/71,
Banja Luka, Republika Srpska, BiH

T: +387 51 492 100
E: office@prointer.ba

PROINTER ITSS je ovlašćeni ECDL test centar


Ovlašćeni ispitivači:

  • Rastislav Božović (CS 0020J)
  • Jelena Stanković (CS 1446J)
  • Dajana Savović (CS 1456J)


Više informacija na stranici ECDL test centra.