Naš kolektiv

Obučeni, motivisani i zadovoljni ljudi učinili su da se PROINTER svrsta u red vodećih IT kompanija na ovim prostorima. Kvalitetni kadrovi i njihovo konstantno napredovanje i usavršavanje doprineli su unapređenju postojećih i stvaranje novih poslovnih rešenja i biznisa. Posebnu pažnju Kompanija poklanja timskom duhu. Može se reći da u PROINTER ne rade pojedinci, već timovi. To je filozofija koja važi za sve, od Top managmenta, do najmlađih članova kompanije.

Danas je PROINTER jedan formiran i čvrst sistem, kadrovski osposobljen da sprovede sve postavljene planove i u potpunosti opravda poverenje klijenata. ~ PROINTER tim

PROINTER kontinuirano prati potrebe zaposlenih i brine o napretku pojedinaca, pomažući im da unapređuju veštine i saznanja. Sektor ljudskih resursa ima veliku ulogu u razvoju kompanije. Kontinuiranim praćenjem potreba zaposlenih, Sektor ljudskih resursa je fokusiran na mehanizme kojima omogućava PROINTER stalno bude stimulativna sredina, koja omogućava maksimalan razvoj individualnih i timskih potencijala. Fleksibilnost rada omogućava zaposlenima neophodan balans između profesionalnog i privatnog života.

Sertifikati zaposlenih i obrazovna struktura zaposlenih

SAP
35
MICROSOFT
11
ORACLE
5
CISCO
5
VEEAM
4
IBM
3
HP
2
CANON
2
ITIL
2
ECDL
2
XEROX
1

52%

Visoko obrazovanje

34%

Srednje obrazovanje

14%

Više obrazovanje