BENEFITI ZA ZAPOSLENE

Zaposleni u kompaniji Prointer predstavljaju ključni deo i razlog zbog kog naša kompanija stalno raste i napreduje. Imajući to u vidu, svim zaposlenima i njihovim porodicama omogućili smo još jedan u nizu benefita, korišćenje pogodnosti FitPass članarine pod specijalnim uslovima.

Na ovaj način naši zaposleni imaju mogućnost pristupa u preko 650 sportsko-rekreativnih objekata po ceni jedne članarine, što podrazumeva odlazak na bazen, jogu, tenis, ples, fudbal, košarku, pilates, skvoš, kuglanje, teretanu, jahanje, klizanje, aktivnosti za trudnice, borilačke veštine, paintball, streljaštvo kao i mnoge druge aktivnosti. Takođe zaposleni mogu koristiti i mnoge druge pogodnosti i benefite iz raznovrsne ponude FitPass partnera.

Kao IT kompanija u kojoj zaposleni najveći deo vremena provode za računarom, prepoznali smo njihovu potrebu za kontinuiranom fizičkom aktivnošću. Ovo je samo jedan u nizu benefita koje naša kompanija planira da uvede u cilju pozitivnog uticaja na raspoloženje i elan zaposlenih.

Deli:
Prethodna vest

Vest 3

Sledeća vest

Vest 5