PROINTER FONDACIJA PODRŽALA ORGANIZACIJU KARATE SEMINARA I DOLAZAK SELEKTORA IRANSKE KARATE REPREZENTACIJE

Svetska šampionka i osnivač Karate kluba Nippon Tanja Petrović je u periodu od 01.-07.marta 2023.god. organizovala dolazak internacionalnog trenera, sensei Muhamed Bahramija. Povod za boravak selektora iranske karate reprezentacije u Srbiju, bio je seminar u organizaciji KK Nippon.

Prointer Fondacija je svojim skromnim doprinosom omogućila dolazak Sensei Bahramija koji je već 15 godina selektor iranske karate reprezentacije i jedan od najuspešnijih internacionalnih trenera, predsednik japanske Shotokan karate Asocijacije i dugogodišnji prijatelj i saradnik KK Nippon.

U skladu sa godišnjim planom i programom rada KK Nippon, sensei Bahrami je imao ulogu mentora i predsednika komisije za usvršavanje članova kluba kao i u polaganju za predmajstorska i majstorska zvanja.

Ulaganje u sport je samo jedan od segmenata u okviru društveno-odgovornog poslovanja Fondacije Prointer, a kao prijatelj Karate kluba Nippon potrudili smo se da damo doprinos Programu tehničkog i taktičkog usavršavanja nivoa znanja članova KK Nippon kao i reprezentativaca kluba za nacionalni tim.

Kako je izgladao seminar koji je održao sensei Bahrami u Beogradu članovima KK Nippon i prijateljskim klubovima u cilju završnih priprema za polaganje za zvanja koje će se održati na međunarodnom seminaru u Dubaiju od 05.do 13.aprila 2023.god., pogledajte na slikama.

Deli: