NAŠI ZAPOSLENI NA HUAWEI EUROPE ROADSHOW 2023 U SRBIJI

U cilju kontinuirane edukacije o napretku digitalnih tehnologija, naši zaposleni bili su deo Huawei Europe Enterprise Roadshow 2023 održanom u Beogradu.

Naime, kompanija Huawei je neobičnu izložbu IT tehnologija organizovala u potpunosti prema savremenim rešenjima koje je u mogućnosti da predstavi i ponudi kako široj tako i korporativnom delu javnosti.

Prema planu da od marta do sept. poseti 22 evropske zemlje, kompanija Huawei je u okviru Europe Roadshow 2023 posetila i Srbiju i u svom čuvenom kamionu za demonstraciju, prikazala rešenja koja pomažu digitalizaciju obrazovanja i zdravstva. Naravno, u fokusu su bila i konkretna rešenja za data centre, skladišta podataka, ali i ona koja omogućavaju višeslojnu ransomver zaštitu i druga.

Kako je svet već nekoliko godina u eksponencijalnom rastu digitalnih tehnologija, pri čemu industrija, kao i individualni korisnici imaju sve veću potrebu za brzom vezom sa rastućim brojem uređaja i digitalnih servisa, naša kompanija veliku pažnju posvećuje edukaciji zaposlenih na ovom polju.

Naša kompanija se kao Huawei partner zahvaljuje Huawei na pozivu da budemo deo IT izložbe održane pod geslom „Digitalno i zeleno, zajedno stvaramo novu vrednost“na kojoj su prikazane mogućnosti novih Huawei tehnologija i načini na koje one u unapređuju naše živote, okruženje i poslovanje.

Deli: