ORACLE CLOUDWORLD TOUR ABU DHABI 2023

Za kompaniju Prointer Sistem, edukacija predstavlja obostrani benefit kada su u pitanju i zaposleni i poslodavac. Zbog toga se trudimo da svojim zaposlenima u saradnji sa vendorom pružimo najbolju moguću edukaciju kako bismo ispratili sve zahteve koje vendor, kao naš partner postavlja pred nas. Na ovaj način, kroz naše zaposlene negujemo dobre poslovne odnose sa vendorom.

Prisustvo naših predstavnika na ovogodišnjem Oracle CloudWorld Tour u Abu Dabiju je svakako deo planirane dugoročne uspešne saradnje sa Oracle-om. Na događaju održanom u Nacionalnom izložbenom centru Abu Dabija (ADNEC), predstavljene su najnovije inovacije na Cloud infrastrukturi, bazama podataka i aplikacijama namenjenim različitim industrijama.

Kako je Oracle CloudWorld Tour jedan od vodećih događaja za sam Oracle, a na globalnom nivou jedan od najiščekivanijih u oblasti tehnološke industrije, naši zaposleni imali su priliku da se upoznaju sa novim rešenjima iz oblasti digitalne transformacije kao i da prisustvuju sklapanju višestrukih partnerstava Oracle-a.

Veliko nam je zadovoljstvo što smo bili deo događaja i imali mogućnost da se upoznamo sa najnovijim Oracle rešenjima.

Deli: